X POINT

X Point je športna agencija v Kobaridu. Že več kot deset let se ukvarjamo z aktivnostmi, kot so RAFTING, CANYONING, HYDROSPEED, KAJAK SPUSTI in KAJAK ŠOLE, SPUSTI S KANUJI, KOLESARJENJE, POHODNIŠTVO, poleti z JADRALNIM PADALOM V TANDEMU…

V zimskem času se preselimo v center Bovca, nudimo kvalitetne usluge ŠOLE SMUČANJA, IZPOSOJO SMUČI, SNOWBORDOV in OPREME, ŠOLO SMUČANJA in BORDANJA vseh težavnostnih stopenj. Nudimo tudi hiter in kvaliteten servis smuči in bordov.

Z DRUGIMI BESEDAMI:
Smo vesela družba prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje. Delo v X Pointu nam je užitek, dobre volje pri nas ne manjka. Vsak od nas je po svoje poseben in kot tak vsak tisti pravi delec mozaika naše ekipe.
A ko oblečemo neoprensko obleko ali kombinezon, razbašemo čolne ali padala in zagrabimo veslo ali vrvi, smo pravi profesionalci! Ker smo ponosni lastniki zahtevnih licenc za reševalce iz divjih voda, kvalificirani piloti jadralnih padal, učitelji smučanja, bordanja in še marsikaj in ker je varnost za nas vedno na 1. mestu.

Torej..
…če ste željni smeha, veselja, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah vaših počitnic? Dobrodošli med nami!

 

Kontakt:

 info@xpoint.si

http://www.xpoint.si/rafting/
 

Agencije

Zemljevid

Področja