Soča Rider

Our philosophy is to keep the nice, FAMILIAR ATMOSPHERE on our rafting, family rafting and easy kayak trips. To give a nice EXPRIENCE and a lot of knowledge on our intensive kayak courses where we teach you step by step.
That is why we offer only SMALL GROUP TRIPS where we are better able to fulfill your wishes.

Explore the emerald Soca river with Us!

Sočarider ponuja tudi KAJAK ŠOLO na divjih vodah in tečaje za začetnike in napredne kajakaše. Kajak na divjih vodah vam lahko ponudi najboljšo izkušnjo na divji vodi. S povdarkom na tehniki lahko kaj kmalu začutite reko. Vedno predajamo znanje korak za korakom, v majhnih skupinah, pomembna je vaja prav tako intenzivne lekcije, predajamo vam veliko znanja in predvsem zabave!

NOVA aktivnost pri Sočarider: Enostavni KAJAK IZLET z napihljivimi kajaki za začetnike ter za izkušene kajakaše.

Sočarider prav tako organizira tudi RAFTING izlete. Povdarek dajemo na manjše skupine ter na sproščeno vzdušje. Lahko izbirate med poldnevnim rafting izletom in celodnevnim RAFTING izletom, kjer raziskujemo mirne in razburljive predele kristalne reke Soče.

Za družine pa ponujamo prav poseben program, in sicer DRUŽINSKI RAFTING IZLET.
Lahko se zabavate na raftu z majhnimi otroki od 4 leta starosti. Izberemo del reke, ki je varen za otroke in hkrati se vedno razburljiv za starše. Otroci so prav tako aktivni partnerji na izletu! Skupaj s celotno družino!


Kontakt:

00386 41 596 104

http://www.socarider.com/sl/
 

Agencije

Zemljevid

Področja