Golf klub Bovec

V klubu igralcev golfa smo zato, da se skupno lotevamo sprehodov po igriščih za golf, da se navajamo na lepo igro, sprejemamo dobre in slabe udarce in skušamo biti najboljši. Najlepše bi bilo, če bi bil vsak golfski udarec nepozaben ali takšen, da bi gradil našo igro v večnih izboljšavah in izpopolnjevanju.

Zato je pomembno sprejemati igranje golfa kot dejansko igro z žogico, palico in vsem, kar nas spremlja pri vsakokratnem potovanju od udarjališča do luknjice. V neposrednem stiku z naravo nam je dano, da spoznamo neverjetno oblikovanost rastlinja z zavitim koreninskim sistemom, košato razraslo travo in grmovjem, skale in voda, ki jih kot običajni sprehajalci ne opazimo. Ta zunanji svet doživljamo skupaj s soigralci na igrišču, podoživljamo ga ob spominskem obnavljanju zanimivih potez na igrišču in ob druženju, ko nas povezujejo delo in veder klepet, ki ni več samo igra.

Golf klub Bovec naj postane kraj veselega in prijaznega druženja, tudi tekmovalnosti in medsebojnega poznavanja in priznavanja. Člani kluba bom medse vabili vse, ki bi radi delili lepoto igre golfa z nami, tudi tiste, ki se sami ne spoprijemajo s palicami, žogico in igrišči.

Z nami nastaja novo in posebno lepo igrišče v alpski dolini. V ta prostor miru, prijateljstva in hkrati skromnosti vnašamo igro golfa kot obliko umirjene sprostitve in obnavljanja telesnih in duhovnih moči. Vabim vas k igri, vabim vas k aktivnemu sobivanju z naravo.

 

Golf Klub Bovec

Podklopca 15, 5230 Bovec
+386 (0)40 382 229

http://www.golfbovec.si

Agencije

Zemljevid

Področja