Aktivni planet

Turistično in športno agencijo sta ustanovila člana ekipe šestkratnih svetovnih prvakov v raftingu. Danes smo del njune ekipe še strokovnjaki v kajakaštvu in hydrospeedu - vodenja do zahtevne IV. stopnje, specialisti za soteskanje v eksotičnih kanjonih, poznavalci okoliškega kraškega podzemlja, multilingvisti, enciklopedije za turistične pakete in ostale informacije. In vsi, tako kot vi, radi potujemo. Najdete nas v centru Bovca

LETNA ŠPORTNA PONUDBA (april – oktober) 

 minimini

 • RAFTING: Podajte se na rafting avanturo na najlepši evropski reki – naši Soči. Rafting je veselo in zelo družabno doživetje, primerno za vse generacije!
 • KANJONING: Kanjoning nas v spremstvu izkušenega vodnika vodi po strmih ožinah, čudovitih slapovih in skritih bazenih, biserih naših Julijskih Alp.
 • REČNI BOB ALI HYDROSPEED: Pozabavajte se z reko Sočo na malo drugačen način. Taka dogodivščina je vsekakor polna presenečenj!
 • ZIP - LINE: Pred vami je več kot 3 km dolga adrenalinski polet, največji Zip-Line park v Centralni Evropi poln svežih užitkov in prelepih pogledov na Dolino Soče. Pridite in za-zipajte z nami, ne bo vam žal!
 • GORSKO JAMARSTVOIzkušeni jamarji Aktivnega planeta vas z veseljem popeljejo na avanturo v notranjost mogočnega Kanina. Izkušnja je tako nepopisna, da jo morate doživeti.
  Raj za radovedne :)
   


ZIMSKA ŠPORTNA PONUDBA (december – marec) 

traz zima 500

 • ZIP - LINE: Vam je všeč adrenalin in si želite poizkusiti nekaj nepozabnega? Z nami lahko za-zipate tudi pozimi!
 • SANKANJE NA NAJVIŠJI SLOVENSKI CESTI: Sankanje je najpopularnejše med zimskimi vragolijami.
  Priprave na štartni črti, fokusiranje misli, merjenje linije in  zuuuum, že drvite proti cilju. Vsakič znova je bolj zabavno!
 • KRPLJANJE: Le malo opreme, pa dobra volja in nekaj pohodniških spretnosti zadostuje za krpljarski pohod do najbolj idiličnih prostorov Zgornje Soške doline.

 

Poleg športnih aktivnosti organiziramo tudi nočitve v apartmajih, hotelih in kampih ter drugo. Našo ponudbo in dodatne inforamicije si lahko natančneje ogledate na naši spletni strani ali nam pišete na mail. Z veseljem vam bomo skušali odgovoriti na katerokoli vprašanje.
Dobrodošli v Aktivnem Planetu!

Agencije

Zemljevid

Področja