• Slap Virje

    Čarobni kotiček ob slapu Virje je prava lokacija za ljubitelje sprostitve, zaljubljence in fotografe.

    Reka Soča

    Soča je 136 km dolga reka, ki se od svojega izvira v Trenti naglo spušča proti morju. 

    Šunikov vodni gaj

    Kotiček sredi neokrnjene narave Triglavskega narodnega parka.

V fokusu

5/1

ZAPRTA CESTA KRANJSKA GORA - VRŠIČ

  Turistično društvo Kranjska Gora organizira  v soboto, 06. septembra  2014  36. Juriš na Vršič   Zaradi organizacije 36. Juriša na Vršič  bo na dan 06.09.2014 zaprta cesta Kranjska Gora – Vršič   od 11:00 do 14:00 ure.    

VRAČILO VSTOPNINE ZA SOBOTNI DEL ADRENALIN SOUNDA

Prosimo sledite povezavi za nadaljna navodila glede vračila vstopnine za koncertni del Adrenalin Sounda, ki je bil v soboto odpovedan.

RAZMERE V GORAH

         

Dostop na Kanin

Možnost dostopa na Kanin preko italijanske strani smučišča

Iz knjige gostov

Vsi vpisi

Bojana Kos Grabar

Moja prababica Florijana Subic je bila rojena v Bovcu na dan 24. aprila leta 1884 (+1974, enako na 24. april); morda je bila takrat vpisana v cerkveno knjigo. V zgodnjih 80. letih je moj oce kot geometer Geodetskega zavoda v Mariboru premeril cel okraj z bregovi reke skupaj; takrat ga je mama na terenu redno obiskovala). Nasa babica je v Bovcu obiskovala gopsodinjko solo in prav rada bi vedela, ali obstaja kaksna pisana zapuscina ali zaznamba o obstoju sole, ki so j vodile nune. Morda se je vozila v Kobarid in tega vec ne vemo? Kasneje se je Florijana porocila z Jankom Likarjem iz Ajdovscine v Gorizio; tam se je leta 1909 v Via Rastello rodila...

Če želite opisati svojo izkušnjo, kliknite tukaj